Τηλ. Kέντρο: 22210-25747 FAX: 22210-25747

info@forchroubis.com

espa

H εταιρία FÖRCH Ρουμπής δημιουργήθηκε το 2007 με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο των υλικών συναρμολογησης, εργαλείων χειρός, ειδικών εργαλείων χρονισμού και εξοπλισμού συνεργείου. Πρωταρχικός της ρόλος ήταν πάντα η διασφάλιση και η προστασία του καταναλωτή και του επαγγελματια για τα προϊόντα που αγοράζει.O κύριος συνεργάτης της εταιριας FÖRCH Ρουμπής είναι Theo FÖRCH.

Η ομάδα της FÖRCH Ρουμπής εξυπηρετεί πελάτες σε Εύβοια Βοιωτία Σκύρο και Άνδρο με τους ευνοϊκότερους όρους αποστολής με διαρκή παρακολούθηση της παραγγελίας για την έγκυρη και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών της. Οι ανανεώσεις των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνεται καθημερινά και ύστερα από μελέτη της ομάδας μας για να γίνεται όσο το δυνατόν ποιό σωστή ενημέρωση του καταναλωτή για το προϊόν ενδιαφέροντος του. Τεράστια ποικιλία και αληθινή τεχνογνωσία για κάθε προϊόν μέσα από τεχνικές ελέγχου λειτουργίας και προδιαγραφών.

Με πολυετείς συνεργασίες δικτύου χονδρικής σε όλα τα κεντρικά σημεία πώλησης η ομάδα της FÖRCH Ρουμπής έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία στα προϊόντα της. Η εταιρία FÖRCH Ρουμπής γνωρίζει τις προδιαγραφές των προϊόντων της για την εφαρμογή στον βέλτιστο βαθμό εξυπηρέτησης.

Διεθνώς αναγνωρισμένη αλλά με τοπικές ρίζες ακόμα. Τεχνολογικά στο μεγαλύτερο δυνατό επίπεδο αλλά προσγειωμένη στη γη. Η δύναμή μας είναι ο συνδυασμός τέτοιου είδους αντιθέσεων και πιθανόν αυτή να είναι η αιτία της επιτυχίας μας. Η ιστορία αρχίζει το 1963, όταν ο Theo Förch ίδρυσε μια επιχείρηση με βίδες στην περιοχή του Neuenstadt Kochertürn της Γερμανίας. Με εργατικότητα, διορατικότητα και μια έντονη αίσθηση στις ανάγκες των πελατών, οδήγησε την εταιρεία σε ένα αξιοσέβαστο μέγεθος. Σήμερα, με πάνω από 50 χρόνια ενεργούς δράσης, η FÖRCH είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες άμεσων πωλήσεων στα συνεργεία, τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση προϊόντων στο εμπόριο και τη βιομηχανία. Ωστόσο παρά την μεγάλη επιτυχία, δεν έχουμε χάσει την άμεση επαφή με τον πελάτη. Είμαστε κοντά σας οποιαδήποτε στιγμή!

Προϊοντα

Φυσικo Κατaστημα

1ο χλμ Αρτάκης Ψαχνων

Επικοινωνια

© forchroubis.com | 2022.

X